Polijsten

No items found.

Polijsten van glas

Heeft u last van scherpe randen op uw glas of spiegel? Bij Glashandel het Nieuwe Noorden hebben we de perfecte oplossing voor u. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het slijpen en polijsten van glas, wat zorgt voor een prachtige afwerking en verbeterde veiligheid.

Polijsten van glas, wat is het?

Glas polijsten is een verfijnde techniek waarmee scherpe randen en oneffenheden op glas en spiegels worden verwijderd. Onze vakmensen gebruiken geavanceerde apparatuur en expertise om de randen van het glas glad en veilig te maken. Hierdoor krijgt uw glas een mooie afwerking en vermindert u het risico op verwondingen.

Naast het polijsten van glas, kunnen wij ook uw glazen en spiegels van een facet glas rand voorzien. Glas facet slijpen is een techniek waarbij schuine vlakken, bekend als facetten, worden gecreëerd op de randen van het glas. Dit niet alleen voor een esthetische touch, maar ook voor extra stevigheid en veiligheid. 

Waarom is het polijsten van glas belangrijk?

Het polijsten van glas en glas facet slijpen heeft meerdere voordelen. Allereerst verbetert het de esthetiek van uw glaswerk. Uw glas en spiegels krijgen een strakke, gladde afwerking, waardoor ze er stijlvoller uitzien en makkelijker schoon te houden zijn. Bovendien draagt het bij aan de veiligheid in uw huis of bedrijf. Scherpe randen kunnen gevaarlijk zijn, vooral in een omgeving met kinderen of huisdieren. Door te investeren in het polijsten van glas, minimaliseert u het risico op ongelukken.

Waarom Glashandel Het Nieuwe Noorden?

Bij Glashandel Het Nieuwe Noorden begrijpen we het belang van vakmanschap en aandacht voor detail. Ons team van experts staat klaar om uw glas en spiegels te voorzien van de perfecte afwerking. Of u nu op zoek bent naar een mooie afwerking voor de rand van uw spiegel of een nieuwe glasplaat voor uw badkamernis, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw wensen voldoen. Enkele redenen waarom klanten graag met ons samenwerken: 

  • Vakmanschap: Onze glasexperts zijn bedreven in het werken met glas. Ze nemen de tijd om elk project met zorg en precisie uit te voeren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk project anders is. We werken samen met u om oplossingen te bieden die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: We gebruiken enkel hoogwaardig glas dat voldoet aan strikte normen voor kwaliteit en veiligheid. U kunt vertrouwen op de lange levensduur van onze producten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van polijsten van glas en de voordelen ervan voor uw glaswerk? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. Bij Glashandel Het Nieuwe Noorden zorgen we voor de schoonheid en veiligheid van uw glas en spiegels.


Een mooie afwerking op de rand van uw spiegel? of wilt u graag een nieuwe glasplaat voor in de nis van uw badkamer. Door de rand van het glas te slijpen en polijsten is het veilig en mooi! Vraag naar de mogelijkheden.

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Neem vrijblijvend contact op

Wij geven u graag vrijblijvend advies over al onze producten en diensten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.