Boren

No items found.

Boren van glas

Bij Glashandel het Nieuwe Noorden begrijpen we als geen ander dat glas meer is dan alleen een transparante barrière. Glas kan worden omgevormd tot prachtige kunstwerken en functionele elementen, en een van de manieren waarop we dit realiseren, is door het maken van sparingen in glas. Maar wat zijn sparingen in glas, waarom zijn ze belangrijk en waarom zou u voor onze expertise moeten kiezen? Lees verder om erachter te komen.

Wat zijn sparingen in glas?

Een sparing in glas is een precisiebewerking waarbij we een gat in glas boren of uitsparingen creëren, waardoor het glas zijn functionaliteit behoudt terwijl het esthetisch aantrekkelijker en veelzijdiger wordt. Het proces omvat het dubbelzijdig boren van het glas, wat resulteert in een mooi afgewerkte sparing. Deze bewerking opent deuren naar talloze mogelijkheden voor het gebruik van glas in verschillende toepassingen.

Waarom een gat boren in glas?

Sparingen in glas dienen zowel een functioneel als een esthetisch doel. Ze zorgen ervoor dat je glas kunt gebruiken op plaatsen waar het anders moeilijk zou zijn om het vast te maken. Hier zijn enkele situaties waarin gaten boren in glas van cruciaal belang kan zijn:

  • Glasdeuren: Of u nu op zoek bent naar een moderne glazen toegangsdeur voor uw kantoor of een elegante glazen deur voor uw badkamer, een gat boren in glas maken het mogelijk om handgrepen, scharnieren en sluitingen stevig te monteren.
  • Glazen plankjes: Wilt u glazen plankjes aan de muur bevestigen? Sparing in glas maakt dit niet alleen mogelijk, maar zorgt er ook voor dat de bevestigingen eenvoudig zijn, waardoor de esthetiek behouden blijft.
  • Bijzondere toepassingen: In moderne architectuur worden sparingen in glas vaak gebruikt voor balustrades, glazen vloeren, en andere unieke ontwerpelementen.

Waarom Glashandel Het Nieuwe Noorden?

Bij Glashandel het Nieuwe Noorden hebben we tientallen jaren ervaring in het bewerken van glas. Ons team van vakmensen is bedreven in het nauwkeurig boren van glas. Hier zijn enkele redenen waarom klanten graag met ons samenwerken:

  • Vakmanschap: Onze vakmensen zijn experts in het werken met glas, en we nemen de tijd om elk project met zorg en precisie uit te voeren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk project uniek is. We werken samen met u om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: We gebruiken alleen hoogwaardig glas dat voldoet aan strenge normen voor kwaliteit en veiligheid. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van onze producten.

Wilt u de mogelijkheden van sparingen in glas ontdekken of heeft u een project in gedachten waarin u glas op een speciale manier wilt gebruiken? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. 


Wij kunnen zelfs gaten boren in glas! Erg handig voor bijvoorbeeld glazen deuren of glazen opberg plankjes, zodat u het beslag kan bevestigen.

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Neem vrijblijvend contact op

Wij geven u graag vrijblijvend advies over al onze producten en diensten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.