Zandstralen

No items found.

Glas zandstralen

Bent u op zoek naar een manier om uw glaswerk om te toveren tot echte kunstwerken of om een specifieke stijlvolle uitstraling te bereiken? Dan is glas zandstralen precies wat u nodig heeft! Bij Glashandel het Nieuwe Noorden zijn we experts in deze techniek. Ontdek hier wat glas zandstralen inhoudt, waarom het belangrijk is en hoe u uw eigen afbeelding op glas kunt laten verwerken.

Glas zandstralen, wat is het? 

Glas zandstralen is een verfijnde techniek waarbij kleine zandkorrels onder hoge druk op glas worden geblazen. Hiermee kunt u unieke en persoonlijke afwerkingen creëren op glazen oppervlakken. Of het nu gaat om glazen deuren, ramen, badkamerspiegels of glazen tafelbladen, glas zandstralen biedt talloze mogelijkheden voor het maken van prachtige designs en handige patronen.

Wat zijn de voordelen van glas zandstralen? 

Glas zandstralen heeft vele voordelen. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling door unieke ontwerpen en patronen op glas te realiseren, maar het verhoogt ook de privacy door het creëren van matte of lichtdoorlatende gebieden op het glas. Hierdoor is glas zandstralen ideaal voor plaatsen zoals badkamers, kantoren, restaurants en meer. Bovendien is het een duurzame methode die de levensduur van uw glaswerk verlengt.

Eigen ontwerpen zijn welkom! 

Bij Glashandel het Nieuwe Noorden geloven we in uw creatieve visie. Wilt u graag uw eigen ontwerp of afbeelding op glas laten stralen? Of wilt u bijvoorbeeld een logo op uw raam laten stralen? Dat kan allemaal! Stuur ons uw zogenaamde 'Lijnen' bestand, zoals een Adobe Illustrator bestand, met uw eigen afbeelding. Wij zorgen voor een vakkundige verwerking van uw unieke creatie.

Waarom Glashandel Het Nieuwe Noorden? 

Bij Glashandel Het Nieuwe Noorden begrijpen we als geen ander het belang van vakmanschap en aandacht voor detail bij het zandstralen van glas. Ons team van experts staat klaar om uw glaswerk van de perfecte zandstraal afwerking te voorzien. Of u nu op zoek bent naar een uniek ontwerp voor uw glazen deuren of een functioneel patroon voor een douchewand, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw wensen voldoen. Enkele redenen waarom klanten graag met ons samenwerken:

  • Vakmanschap: Onze glasexperts zijn bedreven in de kunst van het zandstralen. Ze nemen de tijd om elk project met zorg en precisie uit te voeren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om oplossingen te bieden die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: We gebruiken uitsluitend hoogwaardig glas dat voldoet aan strikte normen voor kwaliteit en veiligheid. U kunt vertrouwen op de lange levensduur van onze zandstraal creaties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het zandstralen van glas en de voordelen ervan voor uw glaswerk? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. 

Wilt u graag een mooie afbeelding op uw glazen deur of misschien op de glasplaat in uw badkamer? Wij kunnen al uw glas laten glas zandstralen. Met een boek dat vol staat met verschillende afbeeldingen zit er altijd wat bij dat bij u past.

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Zeer groot voordeel op gebied van energieverbruik

Neem vrijblijvend contact op

Wij geven u graag vrijblijvend advies over al onze producten en diensten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.