Glashandel Vlaardingen

Glashandel Vlaardingen

Dé glashandel voor u in Vlaardingen

In 1940 is Glashandel Het Nieuwe Noorden als een glas in lood atelier opgericht. Tegenwoordig zijn wij een glashandel en glasservice en kunnen wij u voorzien van isolatieglas. Zo kan onze glaszetter bij u in Vlaardingen dubbel glas plaatsen. Wij hebben als glashandel veel ervaring en dat zult u ook terugzien aan het resultaat bij u in Vlaardingen. Glas op maat nodig? Onze glaszetter verzorgt dit graag voor u! Weet dat wij al 77 jaar ervaring hebben in het vak. U kunt onze glashandel bereiken op 0181-638171.

De voordelen van onze glasservice voor u in Vlaardingen

Als u dubbel glas wilt laten plaatsen, kunt u gebruik maken van de diensten van onze glashandel. Wanneer het nodig is, kunt u zelfs gebruik maken van onze glasservice. Wilt u glas op maat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schakelt u ons als glashandel of glasservice in? Dan krijgt u de volgende voordelen:

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Scherpe prijzen
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Snelle service

Waar wilt u onze glashandel voor in zetten bij u in Vlaardingen? Glas op maat realiseren misschien? Laat het ons weten!

Vlaardingen

Kiest u isolatieglas gezet door onze glaszetter?

Als het isolatieglas is wat uw wenst, dan kan onze glaszetter onder andere dubbel glas plaatsen voor u. Ook kunt u bij ons kiezen uit hoog rendement glas. Het grote voordeel hiervan is dat het zeer goed isoleert. Beter dan standaard isolatieglas. Als u het wenst kan onze glaszetter uw dubbel glas of enkel glas in Vlaardingen vervangen door HR dubbel glas. Kiest u hiervoor? Laat ons dan weten wanneer wij het HR dubbel glas kunnen plaatsen. Dit zal voor lagere kosten op uw energierekening zorgen en u kunt hier subsidie voor ontvangen. Heeft u een opdracht waarvoor u glas op maat wenst? Laat dit dan aan onze glashandel weten.

Isolatieglas en subsidie

Is uw glas in Vlaardingen aan vervanging toe en wenst u bijvoorbeeld dubbel glas? Weet dan dat als u dubbel glas laat plaatsen door onze glaszetter, u de mogelijkheid heeft voor een subsidie. U kunt tot 31 december 2018 gebruik maken van de subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Echter dient u om hiervoor in aanmerking te komen twee energiebesparende maatregelen te treffen in uw woning. Zo kunt u isolatieglas en zonnepanelen laten plaatsen. Bespreek met onze glashandel wat het beste is in uw situatie.

Meer informatie over onze glashandel in Vlaardingen

Bent u in Vlaardingen enthousiast geworden over onze glashandel en glasservice? Bel dan meteen naar 0181-638171 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Of stuur een mail naar info@nieuwenoorden.nl. Wanneer schikt het u om onze glaszetter dubbel glas te laten plaatsen? Wij kunnen ook glas op maat zetten bij u in Vlaardingen.

    Meer informatie?