Glashandel Schiedam

Glashandel Schiedam

Uw Glashandel in Schiedam

Wij zijn gestart in 1940 met Glashandel Het Nieuwe Noorden als een glas in lood atelier. Nu zijn wij een glashandel en glasservice die u graag tot dienst is in Schiedam. Gaat u voor isolatieglas? Wij kunnen dubbel glas plaatsen bij u. Onze glaszetter heeft hier veel ervaring mee en zo krijgt u wat u wenst in Schiedam. Wilt u dat de glaszetter glas op maat realiseert? Geen enkel probleem. Onze glaszetter levert vakwerk wanneer hij isolatieglas bij u plaatst. Dit komt mede door de 77 jaar aan ervaring die onze glashandel heeft. Meer weten? Bel dan naar 0181-638171 en maak een afspraak met onze glaszetter!

De voordelen van onze glashandel in Schiedam

Als u dubbel glas wilt laten plaatsen, bent u bij onze glashandel en glasservice aan het juiste adres. Maar als u in Schiedam glas op maat wilt, kunnen wij dit ook realiseren voor u. Of als u het nodig heeft, kunt u ook gebruik maken van onze glasservice. Maakt u gebruik van onze diensten? Dan bieden wij u de volgende voordelen:

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Scherpe prijzen
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Snelle service
  • Maatwerk

Waar kunt onze glaszetter voor gebruiken in Schiedam? Het realiseren van glas op maat?

Schiedam

Gaat u voor isolatieglas van onze glasservice?

Als u voor isolatieglas gaat, kunnen wij onder andere dubbel glas realiseren voor u. Wij bieden u zelfs de keuze uit hoog rendement glas. Dit type isoleert beter dan standaard isolatieglas. Laat u hierover informeren door onze glaszetter. En als u dit wenst, kan deze het enkel glas of dubbel glas in Schiedam vervangen voor HR dubbel glas. Maak een afspraak met ons, zodat wij het HR dubbel glas komen plaatsen. Hiermee bespaart u op uw stookkosten en u kunt hier wellicht ook nog eens subsidie voor ontvangen. Bespreek ook met onze glaszetter de mogelijkheden van glas op maat zetten.

De subsidie voor isolatieglas

Denkt u in Schiedam erover na om uw glas te vervangen voor dubbel glas? Wanneer u onze glaszetter dubbel glas laat plaatsen, kunt u misschien wel subsidie krijgen. Dit is de subsidie Energiebesparing Eigen Huis en deze is geldig tot 31 december 2018. Een vereiste voor het verkrijgen hiervan, is dat u twee energiebesparende maatregelen treft in uw pand. Dit kan het plaatsen van een zonneboiler en isolatieglas zijn. Vraag onze glashandel naar de mogelijkheden voor in uw situatie.

Benader onze glashandel voor glasservice in Schiedam

Wilt u in Schiedam meer weten over onze glasservice en glashandel? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0181-638171. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@nieuwenoorden.nl. En maak meteen een afspraak met onze glaszetter om dubbel glas te plaatsen. Glas op maat zetten gebeurt vakkundig bij u in Schiedam.

    Meer informatie?