Glashandel Rotterdam

Glashandel Rotterdam

Het Nieuwe Noorden Glashandel Rotterdam

Onze glashandel en glasservice is een bedrijf dat zich in 1940 vestigde als een glas in lood atelier. Hedendaags zijn wij nog steeds actief met onze glashandel en glasservice, zo ook in Rotterdam. U kunt ons inschakelen om isolatieglas zoals dubbel glas te plaatsen en wij kunnen ook glas op maat zetten. Dit wordt dan ook allemaal bij u in Rotterdam uitgevoerd door onze glaszetter. Wat u ook wilt aan isolatieglas, onze glaszetter realiseert het voor u! Kies ook voor de 77 jaar ervaring van onze glashandel voor u in Rotterdam en bel naar 0181-638171.

De voordelen van onze glasservice en glashandel Rotterdam

Onze glashandel kan voor u dubbel glas plaatsen en glas op maat zetten. Zo bieden wij u in Rotterdam een totaalaanbod in onze glasservice. Daarnaast bieden wij u de volgende voordelen:

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Snelle service
  • Maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar

Wat kan onze glaszetter voor u betekenen in Rotterdam? Wellicht het plaatsen van glas op maat?

Rottedam

Isolatieglas glashandel Rotterdam

Gaat u voor isolatieglas als dubbel glas? Wij bieden u ook de mogelijkheid om voor hoog rendement glas te gaan. Dit isoleert een stuk beter dan standaard isolatieglas. Veel mensen vervangen het enkel glas of dubbel glas in Rotterdam door HR dubbel glas. Wanneer kan onze glaszetter HR dubbel glas plaatsen? Hierdoor bespaart u niet alleen op de energierekening, maar kunt u ook subsidie ontvangen. Wanneer wilt u dat onze glaszetter bij u glas op maat gaat zetten in de vorm van dubbel glas?

Subsidie voor isolatieglas voor Glashandel Rotterdam

Denkt u erover na om al het glas in uw woning in Rotterdam door onze glaszetter te vervangen voor dubbel glas? Wist u dat als u onze glaszetter dubbel glas laat plaatsen, u in aanmerking komt voor subsidie? Vanaf 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunt u de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen. Deze krijgt u als u twee energiebesparende maatregelingen treft in uw woning. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van isolatieglas en het plaatsen van een zonneboiler. Neem contact op met onze glashandel om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met onze glashandel Rotterdam

Wilt u meer weten in over onze glasservice en glashandel Rotterdam? Of misschien wilt u wel dat onze glaszetter langs komt om dubbel glas te plaatsen? U kunt ons telefonisch bereiken op 0181-638171. Of stuur een mail naar info@nieuwenoorden.nl Ook kunnen wij glas op maat plaatsen bij u in Rotterdam.

    Meer informatie?