Glashandel Ridderkerk

Glashandel Ridderkerk

Onze glashandel in Ridderkerk heeft veel ervaring

Glashandel Het Nieuwe Noorden helpt u graag in Ridderkerk. Ook kunt u gebruik maken van onze glasservice. In 1940 zijn wij begonnen als een glas in lood atelier. Hedendaags zijn wij voornamelijk actief als glashandel en glasservice. Wilt u bijvoorbeeld isolatieglas? Onze glaszetter kan dan bijvoorbeeld dubbel glas plaatsen bij u in Ridderkerk. Maar wij kunnen ook glas op maat realiseren bij u. Bel onze glashandel vanuit Ridderkerk op 0181-638171.

De voordelen die wij bieden als glashandel in Ridderkerk

Onze glashandel is van alle markten thuis. Dubbel glas plaatsen in Ridderkerk? Dat is geen enkel probleem voor onze glasservice. Ook kunnen wij glas op maat realiseren. Ook geniet u de volgende voordelen bij ons:

  • Het leveren van maatwerk
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe prijzen
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Zeer snelle service

Wat verwacht u van onze glaszetter bij u in Ridderkerk? Isolatieglas plaatsen of glas op maat realiseren?

Ridderkerk

Isolatieglas geplaatst door onze glaszetter

Wilt u isolatieglas laten plaatsen? U kunt dan bijvoorbeeld dubbel glas laten plaatsen. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid van hoog rendement glas. Dit glas isoleert nog beter dan standaard isolatieglas. Laat ons bij u in Ridderkerk HR dubbel glas plaatsen. Onze glaszetter kan ook glas op maat plaatsen. Een groot voordeel van HR dubbel glas is dat u hiervoor misschien wel subsidie kunt ontvangen.

Uw subsidiemogelijkheden bij dubbel glas

Is uw keuze in Ridderkerk gevallen op isolatieglas? Benader onze glaszetter dan om dubbel glas te plaatsen in uw pand. Gaat u definitief voor dubbel glas? Als u hier nog een energiebesparend middel voor treft zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, dan kunt u gebruik maken van de subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Dit is mogelijk tot 31 december 2018. U kunt onze glashandel benaderen om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Meer informatie over onze glashandel en glasservice in Ridderkerk

Wilt u in Ridderkerk meer weten over wat wij met onze glasservice en glashandel voor u kunnen betekenen? Misschien wilt u wel gelijk onze glaszetter inzetten om dubbel glas te plaatsen? U kunt ons bellen op 0181-638171. Een mail stuurt u naar info@nieuwenoorden.nl. Onze glaszetter komt graag naar u in Ridderkerk toe.

    Meer informatie?