Over ons

Over ons

Sinds 1940 expert in glas

Glashandel Het Nieuwe Noorden is een bedrijf dat zich in 1940 vestigde als glas in lood atelier. Tot op de dag van vandaag zijn wij actief in de glasbranche. Met werkzaamheden als het plaatsen van isolatieglas, het zandstralen van glas, het boren en slijpen van glas en het maken van glas in lood, zijn wij allround op het glasgebied. Met al 77 jaar ervaring, staan wij voor kwaliteit!

Ons assortiment is erg breed. Van gehard glas naar dubbelglas, wij hebben het. Veel glassoorten die in de jaren 70 en 80 in de bouw gebruikt werden worden tegenwoordig niet meer gemaakt. Wilt u toch dat zelfde stukje glas hebben? Wij hebben nog veel oud glas op voorraad. OP=OP.

Assortiment

Op ons isolatieglas zit standaard 10 jaar garantie op lekslag. Er is een mogelijkheid om 15 jaar garantie op uw glas te krijgen. Vul het contactformulier in op deze pagina voor meer informatie!

Garantie

Zit u er over na te denken om al het glas in uw woning te vervangen voor dubbelglas? Dan is nu uw kans om flink te besparen!

Vanaf 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunt u de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen. Deze nationaal geldende subsidie ontvangt u wanneer u twee energiebesparende maatregelingen treft in uw woning. Bijvoorbeeld HR isolatieglas en het plaatsen van een zonneboiler.

De subsidie bedraagt meestal ongeveeer rond de €40,- per vierkante meter.

In sommige gemeentes krijgt uw zelfs nog extra subsidie bovenop de nationale subsidie. Op onderstaande website kunt u per gemeente bekijken wat voor subsidie zij verstrekken.
http://www.energiesubsidiewijzer.nl/

Dubbelglas en HR glas bieden betere isolatie dan enkelglas. Hiermee bespaart u jaarlijks gemiddeld €240,- op uw stookkosten.

Er zijn genoeg redenen om dubbelglas te nemen. Vraag hier uw subsidie aan en maak gelijk met ons een afspraak!

Subsidie

Heeft u een raam met een vochtvlek en krijgt u deze niet weg? Deze ruit is dan lek. Dit komt veel voor bij oude dubbelglas ruiten.

korting
Bij ons krijgt u standaard 20% korting op het glas als u uw lekke ruit door ons laat vervangen.

Lek glas korting

    Meer informatie?