Glashandel Oud-Beijerland

Glashandel Oud-Beijerland

Glashandel Het Nieuwe Noorden in Oud-Beijerland

Voor een uitstekende glasservice met glas op maat bent u bij Glashandel Het Nieuwe Noorden in Oud-Beijerland aan het juiste adres. In ons zeer brede assortiment vindt u onder andere isolatieglas, dubbel glas en glas in lood. Onze glaszetter helpt u graag met onze glasservice. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze glashandel. Of laat direct dubbel glas plaatsen door onze glaszetter. U belt ons via 0181-638171 vanuit Oud-Beijerland.

Kies voor HR isolatieglas

Wij staan graag voor u klaar wanneer u dubbel glas wilt laten plaatsen. Het dubbel glas dat wij leveren wordt ook wel HR isolatieglas genoemd. Het bezit een speciale coating waardoor het 3 maal beter isoleert dan standaard glas. U bespaart jaarlijks veel op de stookkosten wanneer u dit HR dubbel glas of isolatieglas laat plaatsen. Tevens komt u in aanmerking voor subsidie. Wij maken en leveren met onze glasservice het isolatieglas of dubbel glas geheel op maat. Onze glaszetter wil u in Oud-Beijerland graag helpen door dubbel glas te plaatsen.

Informatie over subsidie voor isolatieglas

Door de zogenaamde Energiebesparing Eigen Huis subsidie aan te vragen vanuit Oud-Beijerland. Kunt u extra veel besparen wanneer u het glas in uw woning wilt vervangen voor dubbelglas. De subsidie is geldig vanaf 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 en kan worden aangevraagd wanneer u twee energiebesparende maatregelingen neemt in uw huis. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van isolatieglas en een zonneboiler. Schakel direct onze glaszetter in om dubbel glas te laten plaatsen of vraag meer informatie over de mogelijkheden.

De vele voordelen van onze glashandel en glasservice

Behoeft u in Oud-Beijerland dubbel glas op maat te laten plaatsen door een vakkundige glaszetter? Benader dan onze glashandel en glasservice en geniet van de volgende voordelen:

  • Het beste maatwerk
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe tarieven
  • Een snelle service
  • De afhandeling met uw verzekeraar wordt verzorgt
  • 24/7 voor u bereikbaar

Benader onze glaszetter voor meer informatie over onze glashandel en glasservice.

Oud-Bijerland

Bel of mail ons vanuit Oud-Beijerland voor glas op maat

Heeft u behoefte aan meer informatie over de glasservice van onze glashandel in Oud-Beijerland? Of wilt u onze glaszetter in zetten om dubbel glas te plaatsen? Benader ons dan via 0181-638171 of mail naar info@nieuwenoorden.nl. U kunt ook een bericht achterlaten in ons online contactformulier. Wij helpen u graag met glas op maat via onze glasservice in Oud-Beijerland.

    Meer informatie?