Glashandel Nissewaard

Glashandel Nissewaard

Uw glashandel

Glashandel Het Nieuwe Noorden is opgericht in 1940 als een glas in lood atelier. Tegenwoordig zijn wij een glashandel en glasservice en u kunt ons ook inschakelen bij u in Nissewaard. Wilt u dat wij isolatieglas zoals dubbel glas plaatsen? Dat is voor onze glaszetter bij u in Nissewaard geen enkel probleem. Ook als u wilt dat onze glaszetter glas op maat plaatst, bent u bij ons aan het juiste adres. Welke keuze u ook maakt qua isolatieglas, onze glaszetter plaatst dit zeer vakkundig. De 77 jaar ervaring die onze glashandel heeft, passen wij graag toe bij u Nissewaard. Bel naar 0181-638171 om een afspraak te maken met onze glaszetter!

Onze glashandel en glasservice en de voordelen

Bij onze glashandel kunt u terecht om dubbel glas te laten plaatsen. Maar als u glas op maat wilt, kunnen wij dit ook realiseren voor u. Maar u kunt natuurlijk in Nissewaard ook gebruik maken van onze glasservice. Ook bieden wij u de volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Wij regelen het met de verzekering
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Maatwerk
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen

Waar heeft u onze glaszetter voor nodig in Nissewaard? Misschien wel het realiseren van glas op maat?

Nissewaard

Wilt u isolatieglas?

Is uw keuze voor isolatieglas gevallen op dubbel glas? Wij hebben zelfs hoog rendement glas. Het voordeel hiervan is dat dit beter isoleert dan normaal isolatieglas. Laat u net als velen voor u helpen door onze glaszetter. Deze zal het enkel glas of dubbel glas in Nissewaard vervangen voor HR dubbel glas. Wanneer mogen wij HR dubbel glas plaatsen? Wist u dat u dan niet alleen bespaart op uw energierekening? Maar u hier ook nog eens subsidie voor kunt ontvangen? Ook kan onze glaszetter bij u glas op maat zetten.

Isolatieglas en subsidie

Wilt u in Nissewaard uw glas door onze glaszetter laten vervangen door dubbel glas? Als u dubbel glas laat plaatsen, kunt u in aanmerking komen voor subsidie. U kunt namelijk de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen, die geldig is tot 31 december 2018. Hiervoor moet u minstens twee energiebesparende maatregelen treffen in uw woning. Zoals het plaatsen van isolatieglas en een ander energiebesparend middel. Bespreek de mogelijkheden hiervan met onze glashandel.

Neem contact op met onze glashandel

Bent u in Nissewaard nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze glashandel en glasservice? Laat dan onze glaszetter langskomen om dubbel glas te plaatsen. U kunt ons bellen op 0181-638171. Mailen kan naar info@nieuwenoorden.nl. En laat ons glas op maat plaatsen in Nissewaard.

    Meer informatie?