Glashandel Lansingerland

Glashandel Lansingerland

Het Nieuwe Noorden uw glashandel

Wij zijn u graag tot dienst in Lansingerland met onze glashandel en glasservice. Wij zijn gestart in 1940 met een glas in lood atelier. Tegenwoordig zijn wij een glashandel en glasservice. Wilt u bijvoorbeeld isolatieglas in Lansingerland? Laat onze glaszetter dan dubbel glas plaatsen. Wist u dat wij zelfs glas op maat kunnen zetten? Laat ons weten wat wij voor u in Lansingerland kunnen betekenen. Ga voor de 77 jaar ervaring van onze glashandel en bel naar 0181-638171.

Onze glashandel, glasservice en de voordelen

Wij zijn als glashandel zeer breed inzetbaar. Zo kunt u ons dubbel glas laten plaatsen. Maar ook voor glas op maat bent u in Lansingerland bij ons aan het juiste adres. Ook bieden wij u de volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Wij regelen het met de verzekering

Wat wilt u dat onze glaszetter bij u in Lansingerland uitvoert? Misschien het plaatsen van glas op maat?

Lansingerland

Ga voor isolatieglas

Wilt u isolatieglas? Wellicht is dubbel glas dan een optie voor u. Maar u kunt bij ons ook voor hoog rendement glas gaan. Het voordeel hiervan is dat dit beter isoleert dan normaal isolatieglas. Wij hebben bij veel mensen in Lansingerland het enkel glas of dubbel glas vervangen door HR dubbel glas. Wanneer mag onze glaszetter langskomen om HR dubbel glas te plaatsen? Wist u dat u hier zelfs subsidie voor kunt ontvangen? Als u wilt, kan onze glaszetter glas op maat zetten, zo krijgt u het dubbel glas dat u wenst.

Isolatieglas en de subsidie

Heeft u al besloten om uw glas in Lansingerland te laten vervangen voor dubbel glas door onze glaszetter? Zoals eerder vermeld kunt u, als u door onze glaszetter dubbel glas laat plaatsen, subsidie ontvangen. Tot 31 december 2018 kunt u gebruik maken van de subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Deze krijgt u als u twee energiebesparende maatregelen treft in uw pand. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van isolatieglas en een zonneboiler. Benader onze glashandel om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Meer informatie over onze glashandel

Bent u nieuwsgierig geworden in Lansingerland over de mogelijkheden van onze glasservice en glashandel? En wilt u dat onze glaszetter dubbel glas gaat plaatsen bij u? U kunt ons bellen op 0181-638171. Mailen kan naar info@nieuwenoorden.nl. Laat ons glas op maat plaatsen in Lansingerland.

    Meer informatie?