Glashandel Krimpen aan den IJssel

Glashandel Krimpen aan den IJssel

De glashandel in Krimpen aan den IJssel

Wanneer u glas op maat wenst, bent u in Krimpen aan den IJssel bij Glashandel Het Nieuwe Noorden aan het juiste adres. In 1940 is ons bedrijf opgericht en sindsdien staan wij bekend om ons kwaliteits isolatieglas, dubbel glas en glas in lood. Wij staan altijd voor u klaar met onze glasservice. Neem snel contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over onze glashandel of als u de glaszetter wilt inschakelen om dubbel glas te plaatsen. U bereikt ons via telefoonnummer 0181-638171 vanuit Krimpen aan den IJssel.

Hoe u bespaart met HR isolatieglas

Wilt u graag dubbel glas laten plaatsen? Kies dan voor het zogenaamde HR isolatieglas of dubbel glas. Dit type glas heeft een speciale coating die tot 3 keer meer isoleert dan standaard glas. Dit geeft u de mogelijkheid om veel te besparen op de stookkosten. Dubbel glas of isolatieglas houdt de kou namelijk beter buiten. Naast besparing op de stookkosten, kunt u ook een subsidie aanvragen. Laat het isolatieglas of dubbel glas door onze glaszetter op maat maken, zodat het perfect past wanneer wij dubbel glas plaatsen in Krimpen aan den IJssel.

Isolatieglas en subsidie

Zoals gezegd kunt u in Krimpen aan den IJssel ook een subsidie aanvragen. De subsidie Energiebesparing Eigen Huis kan worden aangevraagd wanneer u twee energiebesparende maatregelen toepast. Bijvoorbeeld het plaatsen van een zonneboiler en isolatieglas. Deze subsidie is nationaal geldig van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Besluit daarom snel om uw glas te vervangen voor dubbel glas. De glaszetter van Glashandel Het Nieuwe Noorden wil u graag helpen bij het dubbel glas plaatsen.

Geniet van de voordelen van onze glashandel en glasservice

U kunt bij onze glashandel en glasservice in Krimpen aan den IJssel genieten van vele voordelen wanneer u dubbel glas op maat laat plaatsen. Wij:

  • Leveren echt maatwerk
  • Hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Zijn 24 uur per dag bereikbaar
  • Hanteren scherpe tarieven
  • Leveren een zeer snelle service
  • Verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar

De glaszetter informeert u graag verder over onze glashandel en glasservice.

Krimpen aan den IJssel

Glas op maat in Krimpen aan den IJssel

Behoeft u meer informatie over de glasservice van onze glashandel in Krimpen aan den IJssel? Of wenst u direct de glaszetter in te schakelen om dubbel glas te plaatsen? Bel dan naar 0181-638171 of mail via info@nieuwenoorden.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. U kunt bij ons rekenen op glas op maat in Krimpen aan den IJssel.

    Meer informatie?