Glashandel Korendijk

Glashandel Korendijk

De glasservice van Glashandel Het Nieuwe Noorden in Korendijk

Kies in Korendijk voor de glasservice van Glashandel Het Nieuwe Noorden, wanneer u glas op maat wenst. Ruim 75 jaar geleden zijn wij begonnen in de glasbranche en sindsdien kunt u bij ons terecht voor het beste isolatieglas, dubbel glas en glas in lood. Met onze uitstekende glasservice staan wij altijd voor u klaar. Wenst u meer informatie over onze glashandel? Of wilt u direct de glaszetter inschakelen om dubbel glas te plaatsen? Bel ons dan via 0181-638171 vanuit Korendijk.

Hoe u kunt besparen met HR isolatieglas

Wij staan graag voor u klaar wanneer u dubbel glas wenst te laten plaatsen. Wij zijn leverancier van kwaliteits dubbel glas of HR isolatieglas met een speciale coating die tot 3 keer meer isoleert dan normaal glas. U kunt met dit HR dubbel glas of isolatieglas veel besparen op stookkosten, doordat het de kou beter buiten houdt. Tevens komt u ook in aanmerking voor een subsidie. Het isolatieglas of dubbel glas wordt door onze glaszetter helemaal op maat gemaakt. Neem snel contact op vanuit Korendijk wanneer u dubbel glas wilt plaatsen.

Vraag subsidie aan bij isolatieglas

Zoals gezegd kunt u in Korendijk ook in aanmerking komen voor een subsidie. De Energiebesparing Eigen Huis subsidie kan worden aangevraagd wanneer u twee energiebesparende maatregelen treft. Denk hierbij aan het plaatsen van een zonneboiler en isolatieglas. De subsidie kunt u aanvragen van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Kies er daarom snel voor om uw glas te vervangen voor dubbel glas. Onze glaszetter van Glashandel het Nieuwe Noorden staat graag voor u klaar wanneer u dubbel glas wilt plaatsen.

Geniet van de voordelen van onze glashandel en glasservice

Wanneer u onze glashandel en glasservice benadert vanuit Korendijk om dubbel glas op maat te plaatsen, geniet u van de volgende voordelen:

  • Uitstekend maatwerk
  • Ruime ervaring van meer dan 75 jaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • Zeer snelle service
  • Verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar

De glaszetter geeft u graag meer informatie over onze glashandel en glasservice.

Korendijk

Mail of bel vanuit Korendijk voor glas op maat

Wenst u meer te weten te komen over de glasservice van onze glashandel in Korendijk? Of wilt u direct de glaszetter inschakelen om dubbel glas te plaatsen? Bel dan naar0181-638171 of mail via info@nieuwenoorden.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten in ons online contactformulier. Wij helpen u met glas op maat in Korendijk.

    Meer informatie?