Isolatieglas

Isolatieglas

Isolatieglas via Glashandel Het Nieuwe Noorden

Wenst u ook te profiteren van de vele voordelen van isolatieglas? Dan bent u bij glashandel en glasservice Het Nieuwe Noorden aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in het leveren en uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van glas. Wij vinden de kwaliteit van onze producten en diensten heel belangrijk en daarom leveren wij echt maatwerk. Wenst u meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van glas? Of wilt u direct onze glaszetter inschakelen? Benader ons dan via 0181-638171. Wij maken, leveren en monteren graag uw isolatieglas op maat.

Besparen met isolatieglas

Isolatieglas is ideaal wanneer u energie wilt besparen in uw woning of pand. U kunt bij ons terecht voor isolatieglas of dubbel glas van een zeer hoge kwaliteit. Dit dubbel glas wordt aangeduid met ‘HR’ (Hoog Rendement). Dit type glas isoleert tot wel 3 maal beter dan standaard dubbel glas. Dit wordt gerealiseerd door de speciale coating die op het glas is aangebracht. U kunt op deze manier niet alleen besparen op de stookkosten, maar u kunt ook nog in aanmerking komen voor een subsidie. Neem snel contact op met onze glazenzetter, wanneer u ook HR isolatieglas wilt laten zetten.

Subsidie bij energiebesparende maatregelen

De subsidie waarvoor u in aanmerking komt bij het plaatsen van dubbel glas wordt Energiebesparing Eigen Huis genoemd. U kunt deze subsidie aanvragen wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen in uw woning treft. U plaatst bijvoorbeeld HR isolatieglas en een zonneboiler. De subsidie is geldig van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Besluit daarom snel deze energiebesparende maatregelen te treffen en profiteer.

De voordelen van onze glashandel en glasservice

Wanneer u kiest voor de producten en diensten van onze glashandel en glasservice, geniet u van verschillende voordelen. Wij:

  • Bieden een zeer snelle service
  • Maken, leveren en monteren echt maatwerk
  • Hanteren zeer scherpe tarieven
  • Verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar
  • Hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Zijn 24 dagen per week bereikbaar

Isolatieglas

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Wilt u ook profiteren van de voordelen van dubbel glas? Of wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Bel dan naar 0181-638171. Mailen is mogelijk viainfo@nieuwenoorden.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij helpen u graag met het maken, leveren en monteren van isolatieglas op maat.

    Meer informatie?