Glashandel Goeree-Overflakkee

Glashandel Goeree-Overflakkee

Uw glashandel in Goeree-Overflakkee

Wanneer u in Goeree-Overflakkee glas op maat wenst, wil Glashandel Het Nieuwe Noorden u graag helpen met een uitstekende glasservice. Het bedrijf is opgericht in 1940 en is sindsdien het adres voor glas met de beste kwaliteit zoals isolatieglas en dubbel glas. U kunt altijd rekenen op onze glasservice. Neem contact op en ontvang meer informatie over onze glashandel. Bel onze glaszetter via 0181-638171 om dubbel glas te plaatsen in Goeree-Overflakkee.

HR isolatieglas geeft de mogelijkheid om te besparen

Kies voor het zogenaamde HR isolatieglas of dubbel glas wanneer u dubbel glas wenst te plaatsen. Dit type glas heeft een speciale coating die tot 3 keer meer isoleert dan standaard glas. U kunt ontzettend veel besparen op uw stookkosten, want dit dubbel glas of isolatieglas houdt de kou zeer goed buiten. Naast de besparing op de stookkosten, komt u ook in aanmerking voor een speciale subsidie. Het isolatieglas of dubbel glas wordt door onze glaszetter op maat gemaakt, zodat het perfect past wanneer wij dubbel glas plaatsen in Goeree-Overflakkee.

Isolatieglas en subsidie aanvragen

Wanneer komt u in aanmerking voor de speciale subsidie in Goeree-Overflakkee? U vraagt de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aan wanneer u twee energiebesparende maatregelen wilt toepassen. Voorbeelden zijn het plaatsen van een zonneboiler en isolatieglas. De subsidie is nationaal geldig van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Laat daarom nu uw enkelglas nog vervangen voor dubbel glas. Het dubbel glas plaatsen is zo gebeurd met de hulp van de glaszetter van Glashandel het Nieuwe Noorden.

Kies voor de voordelen van onze glashandel en glasservice

U geniet van verschillende voordelen wanneer u in Goeree-Overflakkee kiest voor de glasservice van onze glashandel bij het plaatsen van dubbel glas op maat. Wij:

  • Leveren een zeer snelle service
  • Leveren echt maatwerk
  • Verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar
  • Hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Zijn 24 uur per dag bereikbaar
  • Hanteren scherpe tarieven

Voor meer informatie benadert u de glaszetter bij onze glashandel en glasservice.

Goeree-Overflakkee

Bel voor glas op maat in Goeree-Overflakkee

Benader onze glashandel in Goeree-Overflakkee voor meer informatie over de glasservice. Of schakel direct de glaszetter in om dubbel glas te plaatsen. U kunt ons bereiken via 0181-638171. Mailen kan naar info@nieuwenoorden.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. U kunt op onze hulp rekenen bij glas op maat in Goeree-Overflakkee.

    Meer informatie?