Glaszetter

Glaszetter

Uw glaszetter Glashandel Het Nieuwe Noorden

Waar wij in 1940 zijn gestart als een glas in lood atelier, kunt u ons nu ook inschakelen als glaszetter. Tegenwoordig zijn wij meer dan een gevestigde naam in de glasbranche. Wilt u bijvoorbeeld dubbel glas als isolatieglas? Wij kunnen dit zowel leveren als plaatsen. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij kwaliteit leveren. Dit komt mede door onze 77 jaar aan ervaring. Wij proberen tijdens uw klus altijd de verwachtingen te overtreffen. Als u onze glaszetter voor uw klus wilt inzetten, kunt u bellen naar 0181-638171.

Onze voordelen

Onze glaszetter is professioneel en levert te allen tijde kwaliteit. Deze heeft ook veel ervaring met het plaatsen van isolatieglas. Kiest u voor ons? Dan geniet u de volgende voordelen:

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe prijzen
  • Het leveren van maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Zeer snelle service

glaszetter

Onze glaszetter levert maatwerk

Heeft u de wens dat er maatwerk geleverd dient te worden? Dit heeft onze glaszetter al tijdens verschillende projecten uitgevoerd. Geef uw wensen en verwachtingen aan. Dan kunnen wij u precies leveren wat u verwacht. Zo kunt u aangeven wat voor een soort glas u wilt en in welke afmetingen het glas dient te zijn. Wilt u advies ontvangen? Wij helpen u graag door het geven van advies. En wij zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

De mogelijkheid voor een subsidie

Denkt u erover na om in uw pand al het glas te vervangen door dubbel glas? Onze glaszetter voert dit graag voor u uit. Dubbel glas werkt niet alleen isolerend, u kunt hier tegenwoordig ook nog eens een subsidie voor ontvangen. Het is mogelijk om tot 31 december 2018 de subsidie Energiebesparing Eigen Huis te krijgen. Deze krijgt u als u minstens twee energiebesparende maatregelen treft in uw pand. Een van die maatregelen kan het plaatsen van isolatieglas zijn. De andere maatregel kan het plaatsen van zonnepanelen zijn. U krijgt ongeveer € 40,- per vierkante meter voor deze subsidie. Zo ziet u dat u enorm bespaart als u voor isolatieglas gaat.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig voordat u onze glaszetter inschakelt? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0181-638171. Of stuur een mail naar info@nieuwenoorden.nl. Onze glaszetter komt graag bij u langs.

    Meer informatie?