Glasservice

Glasservice

Glashandel Het Nieuwe Noorden: uw glasservice

Ons bedrijf is in 1940 begonnen als een glas in lood atelier en tegenwoordig zijn wij ook een glasservice. Wij zijn inmiddels een gevestigde naam in de glasbranche. Wij kunnen u isolatieglas zoals dubbel glas leveren en plaatsen. Door onze 77 jaar aan ervaring kunt u er bij ons vanuit gaan dat wij kwaliteit leveren. Wij vinden het tijdens elke opdracht belangrijk om de verwachtingen te overtreffen. Als u meer wilt weten over onze diensten en glasservice, kunt u bellen naar 0181-638171.

De voordelen die wij bieden

Wij kunnen als glasservice veel voor u uitvoeren. Zo kunnen wij onder andere isolatieglas bij u plaatsen. Kiest u voor ons bedrijf dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Wij regelen het met de verzekering
  • Zeer snelle service
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe prijzen
  • Het leveren van maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar

Glasservice

Maatwerk met onze glasservice

Wilt u dat wij maatwerk leveren? Wij hebben met onze glasservice al voor meerdere klanten maatwerk geleverd. Laat ons weten wat uw verwachtingen en wensen zijn, dan kunnen wij onze service hierop aanpassen. Geef ook aan wat voor een soort glas u wenst en welke afmetingen u nodig heeft. Heeft u advies nodig? Geen enkel probleem. Wij adviseren u graag over wat de perfecte oplossing is voor uw situatie. Zo krijgt u precies wat u wenst en kunt u hier nog jaren van genieten!

Ontvang subsidie

Wilt u al het glas in uw pand vervangen door dubbel glas? Wij doen dit met onze glasservice graag voor u. Wist u dat u tegenwoordig veel kunt besparen op het plaatsen van dubbel glas? U kunt namelijk tot 31 december 2018 de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen. U heeft de mogelijkheid om deze te verkrijgen als u ten minste twee energiebesparende maatregelen treft in uw woning. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen en het plaatsen van HR isolatieglas. De hoogte van deze subsidie is over het algemeen ongeveer € 40,- per vierkante meter. Zo ziet u, er zijn vele voordelen voor het nemen van dubbel glas.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat wij als glasservice voor u allemaal kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel naar 0181-638171. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@nieuwenoorden.nl. Wij helpen u graag met onze glasservice.

    Meer informatie?