Glas op maat

Glas op maat

Glashandel Het Nieuwe Noorden voor glas op maat

Heeft u behoefte aan glas op maat? Bij Glashandel Het Nieuwe Noorden bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden als het plaatsen van isolatieglas, het boren en slijpen van glazen, het zandstralen van glazen en het maken van glas in lood. Bij onze diensten vinden wij kwaliteit en maatwerk zeer belangrijk. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Of wilt u ons direct inschakelen om glazen te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via 0181-638171. Wij helpen u dan graag met glas op maat.

Hoe wij uw glazen op maat leveren

Zoals gezegd hebben wij de kwaliteit van onze diensten en producten hoog in het vaandel staan. Wij proberen de kwaliteit hoog te houden door echt maatwerk te leveren. Hierbij is het belangrijk dat de glazen op maat worden gemaakt, geleverd en gemonteerd worden. Wij kunnen op deze manier voor iedere ruimte in uw woning of pand een pasklaar product leveren. Wij kunnen dit realiseren doordat onze glaszetter de glazen vooraf nauwkeurig uit meet. Benader ons snel voor meer informatie over de mogelijkheden of schakel direct onze glaszetter in.

De mogelijkheden op het gebied van glas

Wanneer u glazen op maat wenst via onze glasservice, heeft u vele mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor speciaal HR isolatieglas of dubbelglas. Deze glazen kunnen uw woning tot drie maal beter isoleren dan standaard isolatieglas. Tevens kunnen wij veiligheidsglas zoals gelaagd- of gehard glas leveren. Gelaagd glas is bijvoorbeeld inbraak vertragend doordat er een kunststof folie tussen twee normale glasplaten is aangeplakt. Gehard glas is door zijn speciale behandeling ideaal voor douchedeuren, klepramen of ovendeuren.

De voordelen die wij als glashandel bieden

Wij hebben u als glashandel vele voordelen te bieden. Deze voordelen zetten wij graag voor u op een rij:

  • Wij hebben een zeer snelle service
  • Wij leveren en monteren echt maatwerk
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar
  • Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar

Neem snel contact met ons op en laat uw glazen op maat maken door ons.

Glas op maat

Neem contact op voor glazen op maat

Wilt u ook gebruik maken van onze glasservice Of wenst u meer te weten te komen over onze glashandel? Neem dan contact met ons op via 0181-638171. Mailen kan naar info@nieuwenoorden.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag verder met glas op maat.

    Meer informatie?