Dubbelglas

Dubbelglas

Dubbel glas door Glashandel Het Nieuwe Noorden

In 1940 is ons bedrijf begonnen als een glas in lood atelier, tegenwoordig leveren en plaatsen wij ook dubbel glas. Doordat wij al 77 jaar actief zijn in het vak, zijn wij een gevestigde naam geworden in de glasbranche. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten isolatieglas en wij kunnen dit zowel leveren als plaatsen. Wij vinden het ook belangrijk om tijdens iedere klus weer de hoogste kwaliteit te leveren. Als u vindt dat het tijd is voor het plaatsen van dubbel glas, kunt u bellen naar 0181-638171.

De voordelen van onze glashandel

Gaat u bij onze glashandel dubbel glas bestellen en laten plaatsen? Weet dan dat wij in het verleden hier al vele klanten blij mee hebben gemaakt. Ook geniet u nog eens de volgende voordelen bij ons:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Het leveren van maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Zeer snelle service

Dubbel glas

Dubbel glas en het leveren van maatwerk

Is het nodig in uw woning om maatwerk te leveren? Wij hebben al tijdens vele projecten maatwerk geleverd met het plaatsen en leveren van dubbel glas. Laat ons ook weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat wij ons maatwerk hierop kunnen afstemmen. Zo kunt u aangeven wat voor een soort glas u wenst en hoe groot de afmetingen hiervoor dienen te zijn. Wilt u eerst advies ontvangen voordat u ons de opdracht geeft? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en leg ons uw situatie uit. Dan kunnen wij een advies uitbrengen aan de hand van de informatie die u ons geeft.

U kunt subsidie ontvangen

Wilt u in uw woning al het enkel glas laten vervangen door dubbel glas? Schakel dan onze glaszetter in. Het voordeel van dit glas is dat het zeer isolerend werkt en u kunt er nu ook nog eens subsidie voor ontvangen. Het is namelijk mogelijk om tot 31 december 2018 de subsidie Energiebesparing Eigen Huis te krijgen. Als u minstens twee energiebesparende maatregelen treft in uw woning, kunt u in aanmerking komen voor deze subsidie. Zo kunt u als één van deze maatregelen, kiezen voor isolatieglas. Een andere maatregel zou een zonneboiler kunnen zijn. U krijgt als vergoeding ongeveer € 40,- per vierkante meter. Zo ziet u dat u niet alleen bespaart op de energierekening maar ook nog eens een subsidie krijgt als u kiest voor isolatieglas.

Meer weten?

Wilt u eerst meer weten over ons voordat u ons inschakelt voor het leveren en plaatsen van dubbel glas? Bel dan vrijblijvend naar 0181-638171. U kunt ook een mail sturen naar info@nieuwenoorden.nl. En ga voor dubbel glas!

    Meer informatie?