Dubbelglas

Dubbelglas

Hoog rendement glas

Hoog Rendement (HR) glas isoleert een stuk beter dan standaard isolatieglas. Veel mensen laten in hun huis het enkelglas of dubbelglas vervangen voor HR dubbelglas. Hiermee bespaart u niet alleen jaarlijks op de stookkosten, maar u komt ook in aanmerking voor subsidie. De vormen HR worden vaak genoemd als HR, HR+ en HR++.

Isolatieglas is er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld HR. Dit is een isolatieruit met een speciale coating op het glas waardoor deze 3 maal beter isoleert.

Let op! Niet bij alle kozijnen is het mogelijk om HR+ of HR++ glas in te zetten. Dit heeft te maken met uw kozijn. Vaak als er enkelglas in zit is het kozijn niet breed genoeg voor de dikte van het glas.
Wij komen vrijblijvend langs om in te meten en u het juiste advies te geven!

Isolatieglas is ook leverbaar met veiligheidsglas, figuurglas, gezandstraald glas, glas in lood en met jaloezieën er tussen.

Dubbelglas

jaloezieën tussen dubbelglas

Tegenwoordig is het mogelijk om uw jaloezieën of plissé tussen uw dubbelglas te krijgen.

Geluidswerend isolatieglas

​Woont u in een drukke buurt of heeft u bijvoorbeeld een muziekstudio, dan is dit ideaal. Geluidswerend glas is verkrijgbaar tegen lage tonen, hoge tonen en meerdere mogelijkheden!
​Neem contact op voor meer informatie.

Last van de zon?

Veel voorkomend bij grote kantoorpanden is zonwerend isolatieglas. Zo voorkomt u dat u verblind wordt en dat het erg warm wordt binnen. Uiteraard kunt u dit ook gewoon in uw woning nemen. Neem contact op voor meer informatie.

Dubbelglas

    Meer informatie?