Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen via Glashandel Het Nieuwe Noorden

Wilt u graag dubbel glas laten plaatsen door een expert? Schakel dan glashandel Het Nieuwe Noorden in voor een uitstekend resultaat. Wij zijn al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in verschillende soorten werkzaamheden op het gebied van glas. Bij al onze diensten hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen dit verwezenlijken door echt maatwerk te leveren met de beste producten. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak maken met onze glazenzetter? Bel dan naar 0181-638171. Wij helpen u dan graag met dubbel glas plaatsen in uw woning.

Bespaar op uw energiekosten met dubbel glas

Wanneer u op zoek bent naar isolatieglas of dubbel glas met een hoogwaardige kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk isolatieglas met een zeer Hoog Rendement (HR) leveren. Dit glas isoleert een stuk beter dan standaard isolatieglas. Door de speciale coating die de isolatieruit heeft, isoleert hij tot wel 3 maal beter. U bespaart met dit type glas niet alleen op uw stookkosten, maar u kunt ook nog in aanmerking komen voor een subsidie. Wenst u ook HR isolatieglas te laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak met onze glazenzetter.

Het ontvangen van subsidie bij isolatieglas

Zoals gezegd is het mogelijk om bij het plaatsen van isolatieglas in aanmerking te komen voor een speciale subsidie. De zogenaamde subsidie Energiebesparing Eigen Huis kan worden aangevraagd wanneer u twee energiebesparende maatregelen wilt treffen in uw woning. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een zonneboiler en dubbel glas. Deze nationaal geldende subsidie kan worden aangevraagd van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Besluit daarom snel over te gaan op dubbel glas.

De voordelen die wij als glashandel bieden

Wenst u ook isolatieglas te laten plaatsen bij onze glashandel? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een zeer snelle service
  • Maken, leveren en monteren echt maatwerk
  • Zeer scherpe tarieven
  • De afhandeling met uw verzekeraar wordt verzorgd
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • 24 uur per dag voor u bereikbaar

Dubbel glas plaatsen

Mail of bel ons voor het beste dubbel glas

Wenst u ook isolatieglas te laten plaatsen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0181-638171. Mailen kunt u doen naar info@nieuwenoorden.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. Wij kijken er naar uit om dubbel glas te plaatsen bij u.

    Meer informatie?