Glashandel Capelle a/d ijssel

Glashandel Capelle a/d ijssel

Het Nieuwe Noorden: uw glashandel en glasservice

Onze glashandel en glasservice is u graag tot dienst in Capelle aan den IJssel. Onze glashandel is in 1940 gestart als een glas in lood atelier. Nu zijn wij actief als een glashandel en glasservice. Zo kan onze glaszetter isolatieglas voor u realiseren, zoals dubbel glas plaatsen. Ook kunnen wij glas op maat bij u plaatsen. Geef aan wat u wenst van ons in Capelle aan den IJssel, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Maak gebruik van onze 77 jaar ervaring als glashandel en bel vanuit Capelle aan den IJssel naar 0181-638171.

De reden om voor onze glashandel te kiezen

Wij kunnen met onze glashandel en glasservice veel voor u betekenen. Zo kunnen wij dubbel glas plaatsen bij u in Capelle aan den IJssel. Maar ook voor glas op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij u de volgende voordelen:

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe prijzen
  • Wij regelen het met de verzekering
  • Zeer snelle service
  • Het leveren van maatwerk
  • 24 uur per dag bereikbaar

Wat zijn uw verwachtingen van onze glaszetter bij u in Capelle aan den IJssel? Glas op maat plaatsen wellicht?

Capelle a/d ijssel

Isolatieglas is een goede keuze

Is het tijd voor isolatieglas? Dubbel glas kan dan een goede keuze zijn. Wij hebben ook hoog rendement glas in ons assortiment. Dit glas biedt als voordeel dat het beter isoleert dan standaard isolatieglas. Laat uw kozijnen, net als velen voor u in Capelle aan den IJssel, voorzien van HR dubbel glas. Wanneer is onze glaszetter welkom om HR dubbel glas te plaatsen? Het is zelfs mogelijk om hier subsidie voor te ontvangen. Wilt u glas op maat? Onze glaszetter kan dit ook met dubbel glas voor u realiseren.

De mogelijkheden van subsidie

Wilt u isolatieglas in Capelle aan den IJssel? Onze glaszetter kan dubbel glas plaatsen bij u. Zoals wij al eerder vermeld hebben, kunt u in aanmerking komen voor subsidie als u voor bijvoorbeeld dubbel glas gaat. U kunt namelijk tot 31 december 2018 gebruik maken van de subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Echter moet u hiervoor wel twee energiebesparende maatregelen treffen in uw woning. Zo kunt u HR dubbel glas laten plaatsen en bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen. Bespreek met onze glashandel de mogelijkheden hiervan.

Contact met onze glashandel

Wilt u in Capelle aan den IJssel meer weten over de diensten van onze glashandel en glasservice? Of wilt u dat onze glaszetter bij u dubbel glas gaat plaatsen? Wij zijn te bereiken op 0181-638171. Of stuur een mail naar info@nieuwenoorden.nl. Dan komen wij langs bij u in Capelle aan den IJssel om glas op maat te plaatsen.

    Meer informatie?