Glashandel Binnenmaas

Glashandel Binnenmaas

Uw glashandel in Binnenmaas

Glashandel het Nieuwe Noorden wil graag uw partner zijn in Binnenmaas, wanneer u behoefte heeft aan glas op maat. Wij staan graag voor u klaar met de beste glasservice. In 1940 is het bedrijf opgericht en sindsdien heeft het zich gespecialiseerd in glaswerk. In ons ruime assortiment vindt u zowel isolatieglas als dubbel glas en glas in lood. Benader ons en ontvang meer informatie over onze glashandel. Om dubbel glas te laten plaatsen belt u onze glaszetter via 0181-638171 vanuit Binnenmaas.

HR isolatieglas? Bespaar op uw energiekosten

HR isolatieglas of dubbel glas is een verstandige keuze wanneer u dubbel glas wenst te plaatsen. Met zijn speciale coating isoleert hij tot wel 3 keer meer dan standaard glas. U kunt veel op energiekosten besparen, omdat het dubbel glas of isolatieglas de kou zeer goed buiten houdt. Tevens komt u bij de aanschaf van dubbel glas in aanmerking voor een speciale subsidie. Het isolatieglas wordt helemaal op maat gemaakt door de glaszetter, vervolgens kunnen wij het dubbel glas netjes plaatsen in Binnenmaas.

Isolatieglas en subsidie

Hoe kunt u in aanmerking komen voor de speciale subsidie in Binnenmaas? U kunt de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen, wanneer u twee energiebesparende maatregelen gaat toepassen in uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld een zonneboiler en isolatieglas plaatsen. De subsidie is nationaal aan te vragen van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018. Nu is daarom hét moment om uw enkelglas te vervangen voor dubbel glas. Het dubbel glas plaatsen is in no-time gebeurd met de hulp van de glaszetter bij onze glashandel.

Ga voor de voordelen van onze glashandel en glasservice

Profiteer nu van vele voordelen wanneer u in Binnenmaas kiest voor de glasservice van onze glashandel bij het plaatsen van dubbel glas op maat. Wij:

  • Hebben een zeer snelle service
  • Zorgen voor echt maatwerk
  • Verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar
  • Hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Zijn 24/7 bereikbaar
  • Hanteren scherpe tarieven

Onze glaszetter informeert u graag over de mogelijkheden bij onze glashandel en glasservice.

Binnenmaas

Bel of mail voor glas op maat in Binnenmaas

Neem snel contact op met onze glashandel in Binnenmaas voor meer informatie over onze glasservice. U kunt ook direct de glaszetter inschakelen om dubbel glas te laten plaatsen. U doet dit door te bellen naar 0181-638171. Mailen kan via info@nieuwenoorden.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met glas op maat in Binnenmaas.

    Meer informatie?