Glashandel Barendrecht

Glashandel Barendrecht

Wij zijn uw glashandel in Barendrecht

Glashandel Het Nieuwe Noorden is u graag tot dienst in Barendrecht. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze glasservice. Wij zijn in 1940 begonnen als een glas in lood atelier. Tegenwoordig hebben wij dit uitgebouwd tot een glashandel en glasservice. Onze glaszetter heeft veel ervaring met het plaatsen van isolatieglas. Wanneer kan onze glaszetter bij u dubbel glas plaatsen? Wilt u glas op maat? Ook dit is mogelijk bij ons. Wanneer kunnen wij bij u in Barendrecht langskomen? Maak een afspraak met onze glashandel en bel vanuit Barendrecht naar 0181-638171.

Onze glashandel en de voordelen van onze glasservice

Wij zijn met onze glashandel en glasservice breed inzetbaar. Zo kunt u ons vanuit Barendrecht inschakelen om dubbel glas te plaatsen. Maar ook als u glas op maat wenst, kunt u bij ons terecht. Tevens bieden wij u de volgende voordelen:

  • Wij regelen het met de verzekering
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Het leveren van maatwerk
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Zeer scherpe prijzen
  • Zeer snelle service

Wat kan onze glaszetter voor u betekenen in Barendrecht? Wellicht het realiseren van glas op maat?

Barendrecht

Ga voor isolatieglas via onze glasservice in Barendrecht

Wenst u isolatieglas? Laat ons dan bijvoorbeeld dubbel glas plaatsen. Hierbij kunt u ook kiezen voor hoog rendement glas. Het grote voordeel hiervan is dat het nog beter isoleert dan normaal isolatieglas. Ga in Barendrecht voor HR dubbel glas van onze glasservice. Wanneer kan onze glashandel bij u HR dubbel glas plaatsen? Maar ook als u glas op maat wenst kan onze glaszetter dit realiseren voor u. Wist u dat als u voor HR dubbel glas kiest, u mogelijk subsidie kunt ontvangen?

Subsidiemogelijkheden bij isolatieglas

Gaat u in Barendrecht voor isolatieglas via onze glasservice? Laat onze glaszetter dan dubbel glas plaatsen in uw woning. Zoals wij eerder hebben aangegeven, kunt u misschien wel subsidie ontvangen als u voor dubbel glas gaat. U kunt gebruik maken van de subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Hier kunt u gebruik van maken tot 31 december 2018. Een voorwaarde hiervan, is dat u ten minste twee energiebesparende maatregelen treft in uw woning. Zo kunt u zonnepanelen plaatsen en door ons HR dubbel glas laten plaatsen. Benader onze glashandel om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met onze glashandel in Barendrecht

Bent u in Barendrecht nieuwsgierig geworden over wat wij als glashandel en glasservice voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken met onze glaszetter om dubbel glas te plaatsen? U kunt ons bereiken op 0181-638171. Of stuur een mail naar info@nieuwenoorden.nl. Wanneer zijn wij welkom bij u in Barendrecht om isolatieglas te plaatsen?

    Meer informatie?