Glashandel Albrandswaard

Glashandel Albrandswaard

Kies voor Glashandel Het Nieuwe Noorden in Albrandswaard

Wenst u in Albrandswaard een uitstekende glasservice voor glas op maat? Benader dan Glashandel Het Nieuwe Noorden. Wij zijn al meer dan 75 jaar hét adres voor de beste glasservice door onze glaszetter. Van isolatieglas tot dubbel glas, met ons zeer brede assortiment kunnen wij u altijd helpen. Wilt u meer te weten komen over onze glashandel? Of wenst u direct dubbel glas te laten plaatsen door onze glaszetter? Neem dan contact op door naar 0181-638171 te bellen vanuit Albrandswaard.

Kies voor isolatieglas

Wanneer u dubbel glas wilt laten plaatsen, willen wij u graag helpen. Ons dubbel glas, ook wel HR isolatieglas genoemd, heeft een speciale coating waardoor hij 3 maal beter isoleert dan standaard glas. Dit HR dubbel glas of isolatieglas geeft u de mogelijkheid om jaarlijks veel te besparen op uw stookkosten. Daarnaast komt u ook nog in aanmerking voor subsidie. Het isolatieglas of dubbel glas wordt geheel op maat voor u gemaakt en geleverd. Benader vanuit Albrandswaard direct onze vakkundige glaszetter om dubbel glas te plaatsen.

Subsidie aanvragen voor isolatieglas

U kunt nog meer besparen wanneer u het glas in uw huis in Albrandswaard vervangt voor dubbelglas. U kunt namelijk de subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen. Deze subsidie is geldig vanaf 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 en kan worden ontvangen wanneer u twee energiebesparende maatregelingen treft in uw woning. Bijvoorbeeld het plaatsen van isolatieglas en een zonneboiler. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Of schakel direct onze glaszetter in om dubbel glas te laten plaatsen.

Geniet van de voordelen van onze glashandel en glasservice

Wenst u in Maassluis dubbel glas op maat te laten plaatsen door een professionele glaszetter? Kies dan voor onze glashandel en glasservice. U geniet dan van de volgende voordelen:

  • Wij leveren maatwerk
  • Wij hebben meer dan 75 jaar ervaring
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • Wij hebben een snelle service
  • Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar
  • Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Schakel onze glaszetter in en verkrijg meer informatie over onze glashandel en glasservice.

Bel of mail vanuit Albrandswaard voor glas op maat

Wilt u meer te weten komen over de glasservice van onze glashandel in Albrandswaard? Of wenst u direct onze glaszetter in te zetten om dubbel glas te plaatsen? Neem dan contact met ons op via 0181-638171 of mail naar info@nieuwenoorden.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten in ons online contactformulier. Wij staan voor u klaar met glas op maat in Albrandswaard.

    Meer informatie?